Hjem Nyheter Norris: – Pushet for hardt

Norris: – Pushet for hardt

Lando Norris. Foto: McLaren

Lando Norris så lenge ut til å kunne true Max Verstappen i sprintkvalifiseringen, men endte til slutt bare med niende beste tid.

McLaren kommer med store oppdateringer til helgens løp i Miami, og Lando Norris dominerte i både SQ1 og SQ2 i Miami fredag kveld. Da briten gikk til myke dekk i SQ3 tapte han imidlertid åtte tideler bare i den første sektoren, og var selvsagt skuffet. Norris hadde kvalifiseringens raskeste tid i SQ2 med 1:27.597, mens han i sitt siste forsøk bare klarte 1:28.472.

De som fulgte Norris gjennom sitt siste forsøk kunne se at bilen overstyrte kraftig, særlig gjennom de første firesvingene som åpner den krevende førstesektoren rundt Hard Rock Stadium. Til tross for at bilen tilsynelatende ble stadig bedre å kjøre på runden, endte han 0,831 sekunder bak Verstappen.

– Bilen føltes veldig bra, men jeg pushet for hardt i begynnelsen. Det er synd, teamet har gjort en god jobb, oppgraderingene fungerer, så jeg er fornøyd med alt, bortsett fra den siste runden, sa en skuffet Norris.

LES OGSÅ: Verstappen sikret spintpole

Han sier at bilen er rask, og at han håper å kunne kjøre seg opp i sprintløpet.

Dermed ble det Oscar Piastri, som bare har fått halvparten av de nye delene som Norris har, som ble beste McLaren med sjette raskeste tid.