Hjem Nyheter Formel 2, Monaco: Hauger andremann i treningen

Formel 2, Monaco: Hauger andremann i treningen

Foto: Dutch Photo Agency

Værmeldingen åpner opp for noen fuktige opplevelser i Monaco denne helgen, og da var det kanskje like greit at Formel 2-treningen rullet i gang på våt bane. 

Førerne fikk kjøre uten de store avbruddene, men en del gule flagg gjorde at rundetidene som ble satt i starten ble vanskelig å sammenligne med hverandre. Hauger klokket uansett inn en andretid bak Victor Martins før hans teamkamerat Franco Colapinto forårsaket et rødflagg med 27 minutter igjen på klokka. 

Da førerne slapp ut igjen på banen gjensto det drøyt 20 minutter med treningstid. Det regnet samtidig mer og mer, og det var derfor ingen som klarte å forbedre sine bestetider. Dermed endte Hauger treningen på andreplass. 

Se helgens sendetider her!

LES OGSÅ: Helgens eneste F3-trening avbrutt av rødflagg og regn