Hjem Nyheter Carey: Vil ha hele kalenderen på plass før sesongstart

Carey: Vil ha hele kalenderen på plass før sesongstart

Foto: Red Bull

De siste dagene har vi fått en endelig bekreftelse på at løpene i Japan, Azerbaijan og Singapore, er avlyst. Til tross for at smittesituasjonen stadig endrer seg, sier Chase Carey at målet er å ha en komplett kalender på plass når sesongen starter i Østerrike om noen uker.

LES OGSÅ: Jobber med flere løp i Europa

Riktignok snakker Chase Carey om at dette er målet, og ikke at det er en endelig deadline – men det er liten tvil om at både Liberty, FIA, teamene og arrangørene ønsker å få ting på plass så snart som mulig. De siste dagene har blant annet ledelsen på Hockenheim etterlyst en avgjørelse for å kunne forberede seg til et eventuelt arrangement.

LES MER: Vil kjøre selv om team må trekke seg

Liberty har tidligere også varslet at de trolig kan bli nødt til å kjøre flere løp i Europa enn det som er vanlig – dette har selvsagt også noe med kostnader og tidsbruk for teamene.

F1-sesongen starter med to løp i Østerrike 3. – 5. og 10. til 12. juli.