Hjem Nyheter Lando ble stoppet av Liberty

Lando ble stoppet av Liberty

Vi har gitt mye kred til Liberty som har åpnet opp for et bedre innblikk bak scenen i F1, men salg av rettigheter er fortsatt viktig – og i går gikk tydeligvis Lando Norris for langt.

I tillegg til å være en aldeles strålende F1-fører har også Norris bygget seg opp en stor fanbase på Twitch, noe han bruker både når han driver med virtuell racing – og i andre sammenhenger.

I går gjorde han som han har gjort andre helger denne sesongen, startet en livesending fra garasjen og snakket med fansen.

LES OGSÅ: Atle Gulbrandsen – hvilken vei skal F1 gå?

Da treningen ble avlyst før helgens Eifel Grand Prix, bestemte Norris seg å invitere teamkompis Carlos Sainz jr. til en liten livesending for å glede fansen – denne ble imidlertid brått avsluttet da en fra McLaren-teamet kommer inn og gir beskjed om å stenge den ned.

Etter rundt åtte minutter, kommer nemlig en person inn og forteller at F1 ikke er så veldig fornøyd med at streamen er oppe, noe som gir litt ulik reaksjon fra de to førerne.

LES OGSÅ: Vettel inn på eiersiden i Aston Martin

Mens Lando Norris opplagt blir overrasket, og spør en gang til hva han sa – er Sainz litt mer nedpå og foreslår at de sier takk for nå til seerne og vinker “adios.”

Det er helt opplagt at Norris er litt forvirret over at noen i F1 ikke liker det de driver med – ettersom de uansett ikke skal kjøre – men avslutter også streamen ikke så lenge etterpå.

Det er ingen tvil om at TV-rettigheter er viktigere denne sesongen enn noen gang tidligere, så kanskje er det ikke så rart at Liberty verner litt rundt dem. Samtidig er det ingen tvil om at de Norris gjør også bidrar til å øke interessen for Formel 1 – ikke minst blant yngre fans.

Du kan se klippet her