Hjem Nyheter Wolf: Mercedes bestemmer ikke fremtiden til Russell

Wolf: Mercedes bestemmer ikke fremtiden til Russell

Foto: Mercedes - Paul Ripke
Ryktene om at Sergio Perez kan komme til å ta over plassen til George Russell i Williams har akselerert de siste to ukene. I følge teamsjef Toto Wolf hos Mercedes er det ikke de som bestemmer fremtiden til den unge engelskmannen.

Russell ble en del av Mercedes juniorprogram i 2017 og debuterte for deres kundeteam i fjor. Williams fortalte tidligere i år at han ville bli i teamet ut 2021, men etter dette solgte Claire og Frank Williams teamet til Dorilton Capital.

LES OGSÅ: Så ikke Verstappen

Etter at spekulasjonene om at Perez var på vei inn i teamet, har fungerende teamsjef for Williams, Simon Roberts, ikke ønsket å bekrefte om Russell eller teamkompis Nicholas Latifi vil kjøre for teamet neste år.

Toto Wolf sier at Russell er en kommende stjerne, men at det er Williams sin avgjørelse om de ønsker å beholde ham eller ikke.

– Vi kjenner ferdighetene til George. Han er en kommende stjerne som enda ikke har blitt slått av sine teamkompiser i Formel 1. Noen ganger er han i stand til å prestere utrolige ting i en bil som ikke er konkurransedyktig – og jeg mener at han har stor verdi for teamet. Samtidig er det selvsagt en økonomiske situasjon som jeg ikke kjenner, og det er opp til de nye eierne og Simon hva de ønsker å gjøre fremover, sier Wolf.

Han bekrefter at han har vært i kontakt med Williams for å diskutere Russels plass i teamet.

– Vi har diskutert George, men til slutt er det, som jeg sa, deres valg.

LES OGSÅ: Begge førerne forlater Haas