Hjem Nyheter Verstappen: Bryr meg ikke om hva Leclerc sier

Verstappen: Bryr meg ikke om hva Leclerc sier

Red Bull-fører Max Verstappen har alltid vært kontroversiell – men i år har han levert en rekke kommentarer om andre førere som har fått folk til å heve øyenbrynene.

Verstappen var tydelig på at han ikke lot seg imponere over teamkompis Alex Albons podium i Bahrain, eller at han hadde sparket en fører som ikke ville kjøre etter ulykken til Romain Grosjean.

Da Ferrari-fører Charles Leclerc snakket med Ziggo Sport i Bahrain, og ble spurt om hva han irriterte seg mer over ved konkurrenten, var det nettopp disse kommentarene som ble nevnt.

LES OGSÅ: Penger har blitt for viktig

– Noen ganger kan han komme med dumme kommentarer i media, men til syvende og sist – det er Max. Vi trenger personligheter i F1 – det er fint, svarte Leclerc.

På spørsmål om hva Max mente om dette kom svaret kontant:
– Jeg bryr meg ikke om hva han sier. Om han ikke ønsker å vite hva jeg mener, så bør han ikke lese kommentarene mine.

For nærmest å understreke at han ikke har noen planer om å dempe seg når det gjelder sin omtale av konkurrentene, leverte han like gjerne en liten vurdering av hvordan George Russell reagerte etter å ha mistet det som så ut som hans første F1-seier:
– Det var jo et perfekt tidspunkt å legge seg dramatisk ned foran kamera, sa Verstappen.

LES OGSÅ: Mercedes vil gi Grosjean en sjanse

Det er for øvrig ikke førte gang denne uken at Verstappen er kritisk til Leclerc. Etter søndagens løp karakteriserte han Ferrari-førerens manøver, som tok dem begge ut av løpet, for idiotisk.

– Valtteri mistet grepet på vei ut av andre sving, og jeg var rett bak ham. Jeg så at det ble trangt, og ønsket ikke en repetisjon av Singapore i 2017. Så da bremset jeg tidligere for å unngå problemer. Plutselig kommer Charles sent på innsiden. Det var å ta en unødvendig sjanse. Vi er alle i front, du kan plutselig ta to plasser. At han passerte meg var greit – det kan skje – men å forsøke å bremse seg forbi Checo var svært optimistisk. Jeg vil kalle det for entusiastisk – fullstendig unødvendig. Det er nå to biler som står i veggen. Jeg synes det var dumt – og det skulle ikke skjedd.

Selv valgte han å reise fra banen etter uhellet.
– Jeg tok en gin tonic midt i løpet, så det var ganske bra. Selvsagt snakket jeg med media, men så dro jeg tilbake på hotellet. Jeg har sett de siste 20-30 rundene – det ble ganske dramatisk…