Hjem Nyheter Wolff varsler protest

Wolff varsler protest

Foto: Mercedes / Steve Etherington
Teamsjef i Mercedes Toto Wolff har varslet at de følger nøye med på bakvingen til Red Bull gjennom de to treningene på fredag – og at de vil levere inn protest om de mener det er grunnlag for det.

Det har vært en ordkrig mellom Mercedes og Red Bull inn mot helgen – og nå sier Wolff at han er klar til å levere inn en protest om de mener den nye bakvingen til Red Bull heller ikke er innenfor regelverket.

LES OGSÅ: Krigen om vingene

– Vi studerer data fra vingene, for å se om det matcher med den nye bakvingen. Vi ser på reklamene hvor mye vingen beveger seg. Om vi ser at det er vinger som flekser mer enn det som er innenfor regelverket kommer vi til å reagere – men det er enda litt for tidlig å si noe endelig.

Han sier at han er klar over at en protest trolig blir møtt med en motprotest – men sier han ikke er bekymret.

LES OGSÅ: Flere norske utøvere på Viaplay

– Vi får se hva som skjer, det kan godt hende at Red Bull vil protestere mot oss, så da vil alle protestere på hverandre og da får vi overlate til de som bestemmer – nå får vi først se hva data og bilder viser oss. Det er naturlig at både vi og Red Bull studerer hverandre – så får vi se hva som skjer, sier Wolff til Sky Italia.

Verstappen raskest i Baku