Hjem Nyheter Neppe tilskuere i Barcelona

Neppe tilskuere i Barcelona

Foto: Steven Tee / LAT Images)
Årets første test går 23. til 25. februar i Barcelona – nå  tyder mye på at testen vil gå uten tilskuere på tribunene.

Selv om det føles som om vi nettopp avsluttet 2021-sesongen, og mange ting fortsatt henger i luften – er det snart klar for testing.

Etter testen i Barcelona i slutten av februar, er det bare få dager til den siste testen i Bahrain, 10. til 12. mars – og så sesongstart helgen 18. til 20. mars.

Til stor skuffelse for flere blir ikke testene sendt på TV, det blir riktignok en times redigert sending på F1TV hver kveld – men mange fans kunne nok tenke seg å se absolutt alt fra disse viktige testene.

LES MER: Ny teamsjef i Alpine

Nå ser det heller ikke ut til at spanske myndigheter vil åpne for tilskuere under testingen. Årsaken er selvsagt utviklingen av smittesituasjonen. Spania – og særlig Catalonia, har hatt en eksplosjon i antallet smittetilfeller de siste ukene.

F1 har siden de fikk startet sesongen 2020, hatt et svært strengt smitteregime. I år har de gjort det klart at det er et 100 prosent vaksinekrav til alle som skal være en del av årets sesong. Det å håndtere tilsvarende for publikum er selvsagt langt mer krevende.

LES OGSÅ: Ferrari med aggressivt nesedesign

Det er enda ikke klart om tilskuere vil bli tillatt under testingen i Bahrain.