Hjem Dennis Hauger Bli med bak kulissene i MP: – Vi kommer godt overens

Bli med bak kulissene i MP: – Vi kommer godt overens

Hauger og Daruvala er også i år teamkamerater. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency.

Dennis Hauger og Jehan Daruvala ser ut til å nyte godt av en langt hyggeligere atmosfære i MP Motorsport enn det de gjorde i Prema.

Joakim Stenløs

«Chasing the Dream» er det nærmeste vi kommer drive to survive i Formel 2, dog med litt mindre drama og en enda større dose innblikk fra bak kulissene.

Første episode i åtets sesong følger MP Motorsport tett gjennom årets første løpshelg, og vi får høre fra blant annet far og sønn Hauger, manager Harald Huysman og teamkamerat Jehan Daruvala. I tillegg er Aston Martin-reserve og regjerende Formel 2-mester Felipe Drugovich innom hos sitt gamle team. Brasilianeren håper på suksess for Hauger og co.

– Jeg håper de vil gjøre det fantastisk. Fjoråret var så klart veldig bra, og de har gode førere som representerer de, så forhåpentligvis vil de fortsette å forbedre seg, sa Drugovich.

LES OGSÅ: Hauger ser fremover etter nedturen i hovedløpet

Hauger kunne feire etter 2. plass i sitt første løp for MP Motorsport. Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool.

– Vi kommer godt overens

I år som i fjor er det Jehan Daruvala som er Haugers teamkamerat. Inderen, som ikke lenger er en del av Red Bull-systemet, kan konstatere at de to fortsatt kommer godt overens.

– Det er så klart en fordel å ha en solid lagkamerat, man lærer av hverandre. Som du sa, vi kommer godt overens med hverandre så langt. La oss se hvordan det ender opp, sier Daruvala. 

Hauger og Daruvala nyter tilsynelatende godt av den vennlige atmosfæren i MP Motorsport. Foto: Sebastiaan Rozendaal / Dutch Photo Agency.

Hauger har ved flere anledninger prisgitt sitt nye team, og har blant annet vektlagt den vennlige atmosfæren. Daruvala, som var teamkamerat med Hauger også i Prema, setter også pris på måten hans nye team jobber på.

– Hvert team jobber på ulike måter, de er alle veldig profesjonelle. Men jeg liker veldig godt «MP-viben». Resultatet er som det er så lenge vi har gjort det vi kan, sier Daruvala.

Hele episoden kan du se her. Hauger, Daruvala og resten av Formel 2-griden fortsetter sesongen i Saudi Arabia fra 17. til 19. mars. Oversikt over kalender og sendetider får du som alltid på Formel-1.no!

LES OGSÅ: McNish tror ikke et dårlig førsteår rammer Hauger