Hjem Nyheter F2-trening: Hauger femte raskest

F2-trening: Hauger femte raskest

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool.

Dennis Hauger har gjort unna verdifulle treningsrunder før kvalifiseringens alvor setter inn.

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

Dennis Hauger startet sin egen 20-årsdag med å sette den femte raskeste tiden i Formel 2-treningen i Jeddah. Totalt gjorde han unna 18 runder rundt Jeddah Corniche Circuit før kvalifiseringen i ettermiddag. Banen har gjennomgått noen endringer siden i fjor, og det er derfor verdifulle runder å ha i banken før rundetidene faktisk teller senere i dag.

Treningen ble gledelig nok også gjennomført uten tekniske problemer for Hauger, som til tross for problemene i Bahrain ikke endte opp med å gjøre et fullt motorbytte før denne helgen. Turboen er dog byttet ut, og de tekniske problemene er forhåpentligvis historie for denne gang.

– En god start av Dennis Hauger, dette lover godt for resten av helgen, sa Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen.

Mesteparten av treningen foregikk uten rødflagg eller avbrytelser fem til Amaury Cordeel forårsaket et rødflagg, og dermed i praksis også målflagget, med fem minutter igjen på klokka. Foran Hauger på resultatlista var det Prema-duoen Ollie Bearman og Frederik Vesti som raskest av alle foran henholdsvis Victor Martins og Kush Maini.

LES OGSÅ: Bli med bak kulissene i MP