Jens Marquardt, BMWs motorsportsjef – utelukker ovenfor Auto Bild at det er aktuelt å returnere til F1. Dette til tross for at F1 har innført en budsjettbegrensning på 175 millioner dollar fra 2021 – blant annet for å gjøre det mer attraktivt for nye team. Sist BMW var aktive i Formel-1 var gjennom Sauber i 2010. BMW har i dag et Formel E-team som har vunnet to av tre løp i 2019/2020-sesongen.
Teamsjef for Red Bull Racing, Christian Horner, tror ikke at Sebastian Vettel eller Lewis Hamilton ville passet inn i teamet hans. Han vil heller finne en ung fører som kan bli en del av fremtiden i sporten. - Det er vanskelig å se hvordan to alfahanner skal passe inn i et team – du kan se problemene det har gitt Ferrari - det er ingen grunn til å tro det ville gå lettere i Red Bull, sa Horner til GPblog.  
Det blir Charles Leclerc som kommer til å teste det nye 18-tommers Pirelli i den første offisielle dekktesten i 2020. Fra og med 2021-sesongen skal F1 bruke 18-tommers hjul, og alle teamene vil bidra med testing gjennom sesongen. Ferrari er altså først ut, med en test på Jerez denne helgen.
Det er stor bekymring for at Corona-epidemien skal skape problemer for Kina Grand Prix som jo etter planen skal kjøres i april. Senteret for smitten – byen Wuhan – ligger bare 80 mil fra Shanghai. Det blir stadig innført et strengere regime for reiser til og fra Kina – og flere land har innført begrensninger.
Sesongen nærmer seg, og Sebastian Vettel har allerede på fabrikken for setetilpassing - et sikkert tegn på at bilen begynner å bli ferdig.Det har vært travel dager i Maranello, med forberedelser til testingen som begynner om bare noen få uker.Torsdag startet Ferrari opp årets bil for første gang, det var en forsiktig start - motoren gikk i rundt 30 sekunder.
Ekskona til Bernie Ecclestone – Slavica Radic-Ecclestone – benekter at hun ønsker å selge Paul Ricard. Den tidligere fotomodellen som var gift med Bernie Ecclestone i 23 år – fikk banen, to hoteller og en flyplass som en del av oppgjøret da de to splittet lag i 2009. Bernie kjøpte banen i 1999 for rundt 20 millioner Euro – og i det siste har det vært flere interessenter som har ønsket å overta anlegget.

Kina GP i fare

Ferrari i gang

X